04 juli 2008

Jädrar i min låda

Jag gjorde som så många andra. Skickade in min protest mot "FRA-lagen" via Expressens hemsida. Idag har jag fått ett svar från en riksdagsledamot. Visserligen skickar han det till 35.000 andra men ändå...

Hej!
Tack för ditt mejl där du framför din oro för den så kallade "FRA-lagen". Jag har skrivit rätt mycket om ämnet på min blogg http//dinledamot.blogspot.com och där finns också ett podradioprogram där jag förklarar varför jag tycker som jag gör. Jag hoppas att du tar dig tid att besöka bloggen och lyssna på podradion.

Jag håller nu som bäst på med att besvara de cirka 35 000 mejl som kommit till min inbox via Expressen. Jag hoppas att du förstår att jag har begränsad möjlighet att svara på alla dina frågor separat. Jag ber dig därför skriva dina eventuella frågor och kommentarer på bloggen. Jag kommer att försöka att besvara dem där.

Med vänlig hälsning
Göran Pettersson
Riksdagsledamot (m)

Tror rentav att jag ska ta och kika lite på hans blogg. Det är ju inte varje dag jag får mejl från riksdagen. Det hamnade visserligen bland de andra spammejlen i papperskorgen men vilken tur att jag "räddade" det :-)

F ö så anser jag att FRA-lagen ska förstöras (fritt efter Cato)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte Ulf rädd att FRA ska få reda på detta ställningstagande? Kanske Ulf har något att dölja?

Ulf sa...

civing;
Bäste civilingenjör. Jag har massor att dölja men intet vad gäller min inställning till "FRA-lagen".