03 juli 2008

Sex in situ

Sex på platsen. Pang på rödbetan så att säga. Det tänkte jag inte skriva om men visst hade det varit trevligt att kunna skriva något om det. Rubriken ljuger. Den satte jag enbart för att se om det är rubriken som generar trafik till bloggen. Sedan tror jag att det som föresvävade och inspirerade till rubriken var ett TV-program som jag aldrig sett men stött på i diverse bloggar. Tror programmet heter "Sex in the city" eller något sådant. Gudskelov så går det inte på Kunskapskanalen. Den dag det gör det så ska jag slänga ut televisionsapparaten. Jag har ju bara "bonnkanalerna" så en hel del dravel slipper jag ta ställning till.

Sex ska jag alltså inte skriva om. Eller ska jag kanske gnälla lite över det obefintliga sexlivet? Som om det skulle vara ett stort bekymmer för mig. "Bra karl reder sig själv" heter det ju. Det är säkert lögn precis som andra talesätt av typen "Ensam är stark" etc. Människan är ett flockdjur men just nu reder jag - eremiten i skogsbrynet - mig.

Den fråga jag ställde mig var: Hur generera trafik till bloggen? Därav kom flera följdfrågor. Vill jag ha mer trafik, fler läsare och fler kommentarer? Jag började skriva för min egen skull - efter lite övertalning av Bagarberta. Tjat kallade jag det visst för i något tidigare inlägg, men hon tjatade inte. Det var nog bara jag som skulle sätta lite "knorr" på diskussionen vi hade.

Min blogg är av "privat" karaktär. En anspråkslös dagbok. Ett sätt att hålla "nära och kära" informerade om min tillvaro men den har också varit ett sätt att försöka bearbeta mina egna tankar under sjukdomsperioden. Nu frågar jag mig om jag ska avsluta den här bloggen eller om den går att utveckla i någon annan riktning. Kanske är det dags att starta en ny blogg? Jo, jag har ett konto hos Wordpress men det har inte blivit av att skriva något där. Jag vet inte om Wordpress är så mycket bättre än Blogger att det är lönt att flytta dit.

Som sagt. Många tankar rör sig genom hjärnvindlingarna just nu. Nu ska jag ta mig en ostmacka och kaffe samt tänka på - sex. :-)

10 kommentarer:

Rutan sa...

Har trafiken ökat sedan jag kom hit? I så fall är det säkert min dragningskraft det beror på. :o)

Nej, sluta inte blogga, det har en terapeutisk verkan. I alla fall på mig, det har hindrat somligt och tillfört annat, både att skriva och att läsa andras.

Ulf sa...

rutan;
Trafiken ökade märkbart efter det att du kom hit idag :-) Två stycken dök in direkt efter dig. Att den ene besökaren googlade på "musikställe i gävle" saknar nog betydelse i sammanhnaget. Jo bloggandet har terapeutiska fördelar. Helt klart.

Rutan sa...

Sex AND the City heter serien och filmen. En alldeles utmärkt bra serie; filmen har jag inte sett ännu.

Ulf sa...

rutan;
Tack för korrigeringen :-) Så det är en bra serie? Jag vet ju inte. Har aldrig sett den.

Rutan sa...

När jag har köpt boxen med alla avsnitt kan du komma hit och titta på alla.

Ulf sa...

rutan;
Tack för erbjudandet. Jag ska lägga det på minnet :-)

JenJen sa...

TV3 och 6 och 5 och allt vad det heter suger... så jag gjorde att smart drag och inhandlade digitalboxen själv när det var dags att byta, en som inte kan ta kort... och eftersom jag känner resten av familjen väl, så är det ingen som ORKAR byta box, he he, jag slipper skitkanalerna.

Ulf sa...

jenjen;
Redan från början har jag haft en box utan kortplats. Fyran och sexan är mina "skräpkanaler". Jag ser mycket lite på TV och min favoritkanal är Kunskapskanalen.

Bagarberta sa...

Jag läser och ler.....snygga foton.

Vi var väldigt nära dina hemtrakter nyss....käkade faktiskt på krogen i Hagsta - gott och mycket. Stressade norrlänningar på väg mot södern. Hoppas sommaren är god mot dig.

Hälsningar från bageriet.

Ulf sa...

bagarberta;
Hemma från Småland? Haft det bra? Käkade ni på krogen? Tänk om det var när jag var där och tankade *skrattar* Det var mycket bilar på tappen :-)