20 november 2007

Dagens

En kycklingfilé stekes sakta på mycket låg värme medan potatisen kokar. Till detta lite djupfrysta rotsaker som kokas i saltvatten. Till detta ett par Creon Forte och lite vatten. Lätt som en plätt! Färggrannt och det "gick att äta" *som sonen sa*

Som avslutning en kopp kaffe, en chokladglass och en sprakande brasa i kakelugnen.

Ännu en "fulblogg" är avklarad. :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha..måste googla på creon forte...tänkte om det var någon okänd delikatess! *S* Men jag tror jag avstår den delen av måltiden!

*Österbottniskan*

Anonym sa...

Jösses. Kan Räkan få gå på kusr hos dig? *hoppas*

:-)

Nina

Ulf sa...

Österbottniskan
Jag önskar att jag också slapp Creon Forte men den delikatessen får jag nog dras med resten av livet .-(
Ha det gott!
Kram

Ulf sa...

Nina
*skrattar* Jag hålla kurs i matlagning? *asg* Jag är en urusel lärare. Du kan skicka honom på kurs hos Bagarberta!:-) Det är närmare. Eller vill du ha honom långt ifrån dig?:-)
Ett julklappstips? Annas nya mat:-)