20 augusti 2007

Strycksele 220, 922 91 Vindeln

Jag skrev i ett tidigare inlägg att man lika gärna kan bo i Strycksele som i Hemling. Då var det detta hus jag tänkte på. Men Strycksele är nog än mer "off" från civilisationens asfalt och neon. Om nu asfalt, skyltfönster och neon är den miljö man längtar till. Jag blir ju inte yngre med åren men jag hoppas att jag ska få vara någorlunda pigg och rörlig ytterligare siså där femton år. Åtminstone såpass pigg så att jag klarar av att bo i ett hus på landet. Vad är det då för hus?

Det är en villa på 114 kvm. Tre sovrum, vardagsrum och kök. Två sovrum och badrum med badkar på övervåningen, WC på bottenvåning. Huset har treglasfönster och värms med el eller pellets. Tvättstuga, pelletsförråd och pannrum finns i källaren. Kommunalt vatten och enskilt avlopp. På tomten finns även en gammal bagarstuga som används som förråd. Tomt ca 1.850 kvm. Utgångspriset är satt till 210.000 kronor.

Det är lite grann att tänka och räkna på innan jag kommer "till skott". Pellets? Vad kostar det jfrt med el? Kontantinsats och räntekostnad? Vilken driftskostnad blir det? Hur mycket kostar det per månad att bo där? Som sagt…det är lite att räkna och tänka över.

Ps. Även denna bild "lånade" jag från mäklarens hemsida. Ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej har vuxit upp i strycksele och tycker nog att det inte är så off. Det är ju tex bara 3 mil till tätorten! Vill du ha ett fint hus i strycksele så är nog längs byavägen att föredra. Vissa hus kan dessutom införskaffas med utsikt över Vindelälven!!!!

Ulf sa...

"anonym";
Det är nog inte värre att bo i Stycksele än annorstädes "på landet". Idag har jag mer än tre mil till Gävle och jag har pendlat i många år. Det fungerar! :-)