20 augusti 2007

Det är för jävligt

...men jag behöver en bloggdator. En PC eftersom Blogger inte funkar med Mac OS. Skit också! Microsoft stärker sitt grepp om användarna. Precis som Google. Varje gång jag ska lägga in en bild eller stuva om i layouten på min blogg, så måste jag knalla en trappa upp för att låna sonens gammPC. En skitdator med helkasst (sönderbankat?) tangentbord utan tryckkänsla. Knattrar och låter oavbrutet gör den också. Ful är den dessutom! Har ni sett nya iMacen och det skitläckra tangentbordet i aluminium? Tacka vet jag Apples tangentbord och snygga datorer. För att inte tala om programmen som kommer med. Jag vill ha en Mac, men jag behöver en bloggdator. Vilken gammal häck som helst skulle kunna duga för ändamålet. Det går väl att gömma den någonstans. Alternativt kan jag ju flytta bloggen eller sluta blogga helt och hållet?

Jag vill ha en Mac, mamma! En Mac, det vill jag ha!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm..Om din mamma läser bloggen kanske du får en i julklapp...om du är en snäll pojke...*S*
Retstickan

Ulf sa...

Retstickan, min mamma läser inte i bloggen.*ler*

Anonym sa...

Synd...du kanske ska skriva ut den och skicka den till henne då...*S* vem vet det kanske hjälper....*S*
Retstickan

Ulf sa...

*skrattar* Det finns "andra" som skriver ut ibland och sticker åt henne texterna. Hoppas hon inte får läsa "Det är för jävligt". Köper min Mac själv!*ler'

Kontext sa...

Jag bara säger det. Sluta inte blogga.

Ulf sa...

*kontext*
Just nu ska jag inte sluta blogga. Vad ska jag då fylla mina dagar med i stället? :-) Men ibland känns det lite "hopplöst" :)