19 april 2007

Klart

Så är det klappat och klart. Fick svar på mina frågor och bestämde mig ganska omgående för att ”investera” 3.000 kr i hobbyverksamhet. In på Tradera och klickade på knappen ”Köp Nu”. Kameran kan hämtas och betalas i Uppsala. Visserligen har inte säljaren hört av sig än, men nu känns det lugnt. Jag har blivit med ännu en kamera. Dessutom har jag mejlat en man som säljer ett rejält Manfrottostativ på Blocket. Det stativet lär behövas till en tung mellanformatskamera. Får väl se om det kommer något svar. Kommer det ett svar så har jag snart förslösat närmare 4.000 kr på en ”pisskvart”. Blir till att ”tokspara” igen.

Först ska jag bara hämta kameran efter helgen och ta mig en liten ”fototur” genom Uppland på vägen hem. Om vädret tillåter förstås. Idag är det kallt grått och regnigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är tur att det finns att hämta ur. Kassakista som är så djup att man aldrig når botten.
"Valpen"

Ulf sa...

*valpen*
Det ekar tomt i den kistan. Det finns ingen botten i kistan. Det är med den som med mina fickor. Bara ett stort hål som pengarna rinner ut genom. Fattigdom och elände är mina följeslagare på livets stig.

Anonym sa...

Men du kanske kan ta kort på fattigdomen i Sverige och sälja till någon tidning. Göra botten i kistan istället för bord, och fyll den med sedlar så ekar det inte häller.
"Valpen"