18 december 2006

Fyllhunden i Vännäs

Har läst om Fyllhundens öden och äventyr i Bagarbertas blogg http://blogg.passagen.se/sonbjo och i en artikel i Västerbottens Folkblad http://www.folkbladet.nu/2006/12/15/fyllhunden-harrumlat-hem-igen/. En roande historia om en stulen rondellhunds försvinnande och dess återkomst efter att ha efterlysts i tidningen. Ibland kan ett gäng "gubbars" engagemang göra underverk!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Det var länge sedan vi hördes av. Du anar nog vem jag är efter hand. Det är underligt livet. Vissa människor glömmer man på direkten medan andra etsar sig fast i minnet och lämnar oförglömliga spår. Du är en av dessa senare. Det gjorde mig ledsen att läsa om din sjukdom. Jag hoppas innerligt att du blir frisk och kry snart igen. Häruppe vid norrlandskustens pärla är allt som det brukar, tack och lov! Fröknar har det ju bra i dessa juletider. Har du provat laxgrytan på senaste tiden? Var rädd om dig min vän, jag lovar att tänka på dig.

Anonym sa...

Ja visst är det märkligt?

Kan ju informera dig att jag skjutsat Fyllhunden till Returcentrum idag. Några händiga män lovade att ta sig an hunden och förse den med nya ben. Samtidigt frågade dom om dom skulle passa på att kastrera den när dom ändå var igång. Bara så den inte drar iväg åt stan igen.

Jag hörde några kvinnor inne på affären kommentera när jag bar in tunnan. -Titta där kommer fyllhunden!

Vi skrattade gott.

Ulf sa...

*anonymous*
Du har rätt. Vissa människor glömmer man inte. Inte heller glömmer jag vissa matrecept *ler*. Laxgrytan har jag inte ätit sedan jag blev sjuk men innan dess var den delikata rätten ofta förekommande på mitt bord. Kanske dags att bjuda på den under julen?

Livet är underligt. Man kan göra upp hur många planer som helst för framtiden men ändå är det som om "livet" gör som det vill. Vi har lätt att glömma att livet är här och nu.

Det glädjer mig att du verkar ha det bra!
Ha det gott!

Ulf sa...

*bagarberta*
Du informerar väl din läsekrets om när Fyllhunden är rehabiliterad?

Förstår så väl att den blir ett roande samtalsämne med tanke på den massmediala uppståndelse dess försvinnande väckte. Tur att den har adopterats av grabbgänget*ler*.