23 september 2008

Något är fel

Något är fel. Jag är inte skapt för att kliva upp halv fyra på morgonen. Detta känner jag i hela min kropp. Men vad gör man inte när det inte går att somna om trots att man ligger där och verkligen försöker slappna av. Nix. Inte går det att somna om inte. Man vrider och vänder på sig och allt känns fel. Ute är det becksvart och plus fyra grader. Lunchkassen är packad med kaffe, smörgåsar, lunch och mediciner. Allt är klart för "take-off". Allt? Inte klockan. Den är inte tillräckligt mycket än. Just nu återstår det en och en halv timme till avresa. Vad göra? Sitta och sörpla COOPs vedervärdiga kaffe. Ja, inte ens kaffet smakar en morgon som denna när allt känns fel.

Det blir en hemsk dag idag.

4 kommentarer:

stella sweden sa...

jag brukar gå upp efter en tio minuter vridande o värma ett glas mjölk med honung i micron...sen snusar jag som en kungadottir!

Ulf sa...

stella sweden;
Varken mjölk eller honung nyttjar jag :-). Så jag fortsätter att vrida och vända mig i sängen tills jag somnar om.

Anonym sa...

Näe jag vänjer mig aldrig vid att gå upp så tidigt trots alla år inom vården och andra jobb där jag börjat tidigt så jag förstår dig.

Nina

Ulf sa...

Nina;
Visst är det konstigt att det ska vara så svårt att somna om trots att man är trött. Oftast har jag sovit "tillräckligt" eftersom jag blir kvällstrött tidigt. Men jag skulle vilja ha en något ändrad dygnsrytm.