22 juli 2008

Ordning på torpet

Nu ska det bli ordning på torpet. Eller rättare sagt. Ordning i bloggen. Här ska det inte skrivas annat än väsentligheter i fortsättningen. Inget flummigt surr bara för att jag känner för det. Inga fler avslöjanden om vilka tankar jag har inför en lägenhet i stan. Inget mer förvirrat funderande kring bilar, lägenheter och jobb. Jag ska inte klaga och gnälla över osäkerheten inför morgondagen som infaller nästa år eller i höst. Nix. Endast verkligt stora livsavgörande saker ska behandlas i bloggen. Sådana saker som att USA får en ny president nästa år. Eller att alliansregeringen avgår i förtid. Eller att grannens katta har fått ungar.

Bättre med kvalité än kvantitet. Ordning ska det bli.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Näe snälla! Bli inte tråkig! Det är ju "surret" och tankar om än det ena än det andra som är intressant! Hälsningar från ett ösregnigt Österbotten! :-)

Flavia sa...

Om jag vill ha fakta o nyheter så läser jag DN..om jag vill ha funderingar, gnäll,roligheter filsosoferande och livsåskådnings-åsikter så läser jag bloggar..vill jag ha kul så läser jag din o Rutans
F

Rutan sa...

Ställer du krav på kommentatorerna också?

Anonym sa...

Men vi vill ju ha tankar om alla livets kringelikrokar, inte nån torr uppslagsbok ;)
Retstickan

Anonym sa...

Kors i taket! Vildhunden ryter till och alla hans troga läsare skälver i sina grundvalar och försöker förstå vilka hemska konsekvenser detta nya infall kommer att få.
Äh, mig slipper du inte i alla fall!"

Rutan sa...

Det går över... man får sådana ryck ibland "den erfarna talar".

Flavia sa...

ja nu har vi tammefan fjäskat färdigt 's**
F

Rutan sa...

Och när börjar det?

Anonym sa...

Frågan är bara om man ska tro på det eller inte???
*JC*

Anonym sa...

Hmm...verkar som att du inte hittar så mycket seriöst och väsentligt att skriva om??? *S* Så fortsätt du som förut! Jag gillar det iallafall! Och nu har vi fått sol och värme till Österbotten! Yess!!! Förresten...har du badat än i sommar???*L*

Anonym sa...

Se upp för tomtar på loftet bara, bäste Ulf.

Ulf sa...

Till alla;
Ja, ja. Jag ger mig. Det verkar inte finnas mycket väsentligheter i mitt liv så jag återgår väl till "det gamla vanliga" då. :-)

stella sweden sa...

Har grannens katt fått ungar? Hur många då?

Ulf sa...

stella sweden;
hon ska väl vara dräktig i ytterligare åtta veckor eller så - minst. ;)