18 juli 2008

Fredagsgryta

Det blev en gryta med strimlade fläskkotletter och diverse ingredienser. Förutom vad som räknades upp i föregående post så tillsattes en halvskrumpen röd paprika som jag fann i kylskåpet. Så här såg grytan ut innan vi började äta. Hur det smakade? Tja, jag tycker nog precis som sonen att det smakade lite för mycket tomat och att grytan hade för lite "kryssch". Borde nog ha tagit fyra teskedar harissa istället för de två jag smaksatte med. "Tack för maten", sa sonen innan han återvände till sin nya överklockade fyrkärninga dator. Han dissade i varje fall inte maten. Alltid något.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm tycket den såg smaskens ut!
Lite kryddor kan man ju lägga till på tallriken :-)
Retstickan

Ulf sa...

retstickan;
Frågan är hur minimera toamtsmaken som faktiskt blev påträngande,