26 juni 2008

Hushållsnära tjänster?

I måndags var trädgrårdsmästaren här. Gräsmattan klipptes. Rabatterna rensades. Gruset befriades från ogräs samt krattades.

I tisdags hade plåtslagaren gjort rent och granskat det gamla dubbelfalsade taket och befunnit det vara i bättre skick än förväntat.

I onsdags kom målaren och påbörjade målningen av taket. Ett arbete som fortsatte under torsdagen. Nu är halva yttertaket målat. Arbetet beräknas vara klart under morgondagen om det går att uppbringa färgpigment i stan.

Skattefri hushållsnära tjänst.

Nu är det bara en arbetsdag kvar till semestern :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra. Här har man tyvärr ändrat lagen så att "Enligt den nya bestämmelsen beviljas avdraget inte för arbete som den skattskyldige själv har utfört, och inte heller för arbete som har utförts av en person som bor i samma hushåll som den skattskyldige."
Och jag som hade tänkt att min dotter skulle tvätta bilen och cykeln snart mot skälig ersättning.

Ulf sa...

civing;
Ja, vilket streck i räkningen att de har ändrat lagen :-) Å andra sidan så har jag icke betalat för tjänstens utförande så jag kommer knappast att yrka avdrag för arbetets utförande. :-)

Anonym sa...

Eftersom byteshandeln är väl utbyggd i mina trakter så är kvitton sällsynta. Nu ändras visserligen regelverket men i sak förändras inget. Men vad gör det, två dunkar räcker till mycket :)
Semester, ja, det slipper jag också numera...