11 mars 2008

Typiskt

Det är typiskt att det blir mål när jag lämnar rummet. Västerås ledde med 3 - 0. Jag tog mig ett bad istället för att glo på bandymatchen. Då vänder Edsbyn och gör fyra mål!

Så nu blir det Edsbyn - Sandviken i final i alla fall.

9 kommentarer:

Bagarberta sa...

....låååånga sladdar....då kan du se i badet :-)

Anonym sa...

Fel lag i finalen... Återigen... Kan bara konstatatera att risken är stor att *byn* tar hem det i år igen.
*JC*

Anonym sa...

Herr Ulf, får jag föreslå att han tar den moderna tekniken till hjälp, s k tidsskiftning? Alldeles utmärkt för att undvika longörer.

Förr i tiden sköttes ibland tidsskiftning centralt, så TV sände en match i efterhand på bättre sändningstid. Jag minns ännu hur jag en gång förstörde familjens matchkväll genom att tillkännage resultatet för tidigt!

Ulf sa...

bagarberta;
måste tänka på elsäkerheten så sladdar i baddet är uteslutet.

jc;
jag tror på SAIK denna gång :-)

Ulf sa...

civ ing;
Bäste civilingejör. Ett eminent förslag! Under dagen har dessutom den lokala rundradion sänt ett flertal referat, kommentarer och intervjuer från matchen så envar som händelsevis lyssnat äger nu kännedöm om den sensationella utvecklingen i semifinalen.

Bagarberta sa...

Ja nu tänkte jag ju inte att du skulle ha så många sladdar i självaste badet.... räcker med att du lämnar tv och antennen i dörröppningen. Kanske det drar lite kallt om dörren måste stå öppen ? Du får väl elda på lite extra.

Ulf sa...

bagarberta;
tyvärr. Det låter sig inte göras att släpa 55 kilo tv-apparat genom sal och hall. Dessutom måste jag sitta med ryggen mot kranen och hur skönt är det på en skala?? :-)

Bagarberta sa...

TV-bänk med hjul och uppblåsbart ryggstöd mot kranarna, typ luftmadrass dubbelvikt... :-) nog går det!

Ulf sa...

bagarberta;
TV-bänken har hjul. Små hjul Madrass? Jag ska väl rymmas i badkaret också? :-)