28 december 2007

Ny teknisk revolution på väg

Har ni som jag långt till närmaste Systembolag, eller av andra skäl svårt att handla en flaska vin eller två när andan faller på, så kommer nu en epokgörande IT-lösning vilken är på väg att revolutionera hela distributionskedjan och vinmarknaden. Världen blir aldrig mer vad den varit!
Tack AH för länken till denna innovation.

8 kommentarer:

Lilla Blå sa...

dessa fransoser... :)

Ulf sa...

Jo. In vino veritas...t o m trådlöst!

http://vitabrevis.bloggagratis.se/ sa...

Men Ulf - det här är ju helt fantastiskt och inför nyår och allt!

Ulf sa...

Vita Brevis
Visst är det! När skumpan tar slut på nyårsaftonen så är det bara att plugga in tappkranen och fylla glasen (om nu champagne finns i sortimentet)

Bagarberta sa...

Så bra, vilken uppfinning. Men hur fungerar det? Är det nått elektroniskt :-)?

Ulf sa...

Elektroniskt? Naturligtvis! ...nja ...sanningen att säga så går det till så här. Du går till Systembolaget och köper en flaska vin som du sedan häller in i din laptop (du har en bärbar va?) varpå du kan plugga in en tappkran i USB-uttaget. Därefter kan du imponera på dina middagsgäster som vill ha "ett glas till". Men berätta inte detta för någon är du snäll. :-)

Civilingenjör P Johansson sa...

Uppenbarligen ett VINnande koncept!

Ulf sa...

Civ.ing P johansson
Förvisso.Tänk när wiskeyfabrikanterna anammar konceptet och erbjuder en uppgradering från dagens "singlemalt" till "64-bits malt". Var hamnar vi då? Jag törs knappast tänka tanken. Vilka smaksensationer ska vi inte erbjudas när den dagen randas?