29 oktober 2007

Ååååhhhhhh...

Vaknade nolltrefyrtio. Omöjligt att somna om. Vad annat finns än att invänta morgonen? Halvsovande framför kakelugnen med en kopp kaffe inom räckhåll.

Fy fan för vissa mornar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nej vad jag känner igen det där. Ja inte med kakelugn tyvärr men att sitta ensam och gunga med kaffekoppen mellan 3 och 5 varje morgon.

Sedan är jag en sådan som aldrig kan somna om eller sova middag så man blir så trött då vissa dagar.

Ger dig en morgonkram

Nina :-)

Ulf sa...

Tack Nina :-) Visst är det hemskt när man inte kan somna om? Men till skillnad från dig så har jag ingen värk att tampas med. Det måste vara än värre än bara sömnsvårigheterna.
Kramar tebax.

Anonym sa...

Ja vissa dagar är det jobbigt. Man går ju runt och gungar hela dagen av trötthet. :-) Men men jag ska inte klaga för jag är ju ända bara hemma. :-)

Jag kan bli så avundsjuk på ex Räkan. Om han är så där jättetrött och sovit dåligt så lägger han sig på soffan och han snarkar innan huvudet har landat på kudden. Jag kan nästan bli irriretad av avundsjuka. :-)

Bruka inte du heller kunna somna om?

Ja värken är jobbig men jag brukar tänka på alla stackare som har mycket värre än mig. Vissa perioder är fruktansvärda men jag försöker alltid se det friska och vara positiv. Idag tex så är det en normal dag och den är jättebra. Folk som aldrig har värk skulle nog tycka att de hade jätteont men jag minns inget annat och man vänjer sig vid det mesta. Jag vet inte hur det känns att vakna utan värk men idag är en bra värkdag. :-)

sökt några jobb då?

Nina

Ulf sa...

Jag brukar ha svårt att somna om men oftast går det. Idag gick det inte :-( Har tre jobb som jag tummar på. Kommer nog att söka ett i Falun och kanske ett i Nordingrå.Det tredje vill jag nog inte ha :-) Kan bli för tungt för mig misstänker jag.

Anonym sa...

Nordingrå...jaja..det där rappade huset du vet...det blir nog det....*S*
Retstickan

Ulf sa...

Retsicka :-)
Jag tror inte det *ler*