08 oktober 2007

Fattas bara

Jag känner mig trött i knoppen. Börjar bli allt mer deppad. Jordfel i tvättmaskinen? Aldrig tar det slut. Jordfelsbrytaren löser ut och hela huset blir svart när jag sätter tillbaka säkringen till tvättmaskinen. Tycker det börjar bli alldeles för mycket nu. Först varmvattenberedaren och nu tvättmaskinen. Antar att jag måste felsöka. Maskin eller vägg? Är det ledningen i väggen så känns det som om det är lika bra att riva skiten ordentligt. En gång för alla. Gud, vilket projekt. Men det ska ju göras förr eller senare. Senare hade jag tänkt. Senare…när jag flyttat här ifrån. Jag vill inte brottas med problemet att göra nytt badrum och ny veranda. Det är avslutat för min del. Fattas bara...

Anm. Just nu funkar allt som det ska. Hur länge är frågan? Märkligt? Undrar var felet finns och vad som orsakade det? Blir till att avvakta med felsökeriet en tid till. Skönt!

Tror jag funderar på vad jag ska äta till middag i stället. Laxgryta kanske? Sen tror jag att det blir till att sätta en deg i kväll. Tja, sen har väl den här dagen gått också?

2 kommentarer:

Bagarberta sa...

Fruktansvärt irriterande med grejjer som fungerar ibland och inte ibland, man kan ju bli galen för mindre.

Bra att det fixde sig ett tag.

Oj va du bakar nu för tiden och va tänker du då då??? :-) när du knådar?

Ulf sa...

*skrattar' På Bagarbertas bak *ler* Nej, jag konstaterade att degen var varm, mjuk, elastisk och verkade ha en bra konsistens. Bra spänst blev det i brödet också. Frukostmackan är räddad!

Jag vet inte varför jordfelsbrytaren utlöste. Det visar sig kanske framgent?