26 juli 2007

Så är det dags igen

Det var inte helt fel att raka av sig skägget! Hittade ett nytt jobb att söka idag. Ett jobb i Sörberge, Timrå kommun. Om jag nu inte ska få bli transportledare i Hudiksvall så kan jag väl åtminstone få bli fastighetsskötare med körkort och egen bil i Sörberge? Nu ska jag bara fundera på hur jag på ett snyggt sätt ska berätta om alla bidrag kommunen får om de anställer mig. Om nu kommuner får bidrag för att anställa? Måste också ladda rakapparaten så jag kan upprätthålla den släta barnrumpshyn i ansiktet. Kanske är ett varmt bad och insmorning av kroppen med väldoftande eteriska oljor på sin plats också? Sedan kan jag åka på anställningsintervju!

Jag fick aktivitetsstödet från Försäkringskassan idag. 5.580 kronor efter skatt! Efter överföring till "huskontot" har jag 2.400 kr kvar att leva på de närmaste 30 dagarna. Tur att jag har pengar så det täcker räkningarna denna månad. Jag behöver verkligen ett jobb!

3 kommentarer:

Anonym sa...

*S* skriv på CV:n jag är rena fyndet...ni får betalt för att anställa mig...och dessutom får ni jobbet gjort...vilken arbetsgivare skulle kunna motstå det...*S*
Retstickan

Ulf sa...

Åtminstone en arbetsgivare vet jag. :) Nämligen den som inte anställde mig den gången då jag skrev om anställningsstödet i ansökan. Frågan är hur "klippet" ska skrivas i det personliga brevet.

Anonym sa...

Men vännen...att skriva är ju din starka sida...det visar du ju här nästan dagligen...*S*
Retstickan