04 maj 2007

Fredag förmiddag

Vaknade och klev upp halv fem i morse. Fixade frukost och kaffe samt startade dagens första maskin med tvätt. Tre maskiner blev det innan jag drog iväg till HVC med kissprovet som de ville ha. Postade en Cd-skiva och läkarintyget. Sedan började min dag på allvar. Stack iväg som en pil mot Valbo för jag har bestämt mig för att sparka igång min skrivare idag. Styrde in på OnOff och köpte en färgpatron trots att de ville ha 266 kr för 46 ml bläck eller 5.782 kr per liter. Utsugning är det! Undrar hur många skrivare jag har köpt för bläckkostnaden genom åren? Igår surfade jag runt på nätet och kollade priser. Samma patron finns att köpa för 188 kr + porto 39 kr. Levereras mot faktura. Snacka om att spara bensin och pengar genom näthandel Jag ska lägga en beställning på en uppsättning patroner i helgen. Måste ju lägga upp ett litet hemmalager när nu patronerna till skrivaren har blivit beställningsvara hos OnOff.

Därefter var det Micros tur att hedras av ett besök från min sida. Köpte en 57mms rörbult till avgassystemet. Den tog Micro 14 kr för. Inkl. moms! När Bilmetro bytte den för några år sedan debiterade de 71 kr exkl. moms för bulten! Arbetskostnad tillkom! Snacka om påslag. Antagligen är det samma leverantör till båda ställena.. Än mer utsugning! Och jag låter det ske… hmm. Dags för planering och förändring?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Skulle det inte bli tråkigt att få allt levererat till dörren?
" Valpen"

Bagarberta sa...

Å så får du ju inte lyfta av hatten för kvinnorna = )

Anonym sa...

Och "golfen" behöver inga reparationer för den växer fast i gräset i grusgången. En bil som aldrig rullar behöver inga reparationer och du kanske kan få dina "bilder" levererade till dörren också? Någon annan tar dem åt dig. Tänk vad skönt att aldrig behöva lämna datorn.
"Valpen"