06 april 2007

…lite bättre

Tarmen kändes lite bättre efter lunch, men jag var så trött, att jag uppsökte sängen och sov bort en timme på eftermiddagen. Detta trots att jag sov mellan nio i går och klockan sex i morse. Fortfarande har jag dock lite värk i höger sida av buken. Funderar på om jag ska ta en värktablett till natten. Vill helst slippa men att ha ont är inget vidare det heller.

Bakade ett improviserat bröd ikväll. Ett småbröd med jäst, vetemjöl, rågsikt, olivolja, vatten och ett par teskedar Åckelsjöhonung i degen. Det smakade utmärkt med bra spänst och konsistens. Nu gäller det bara att försöka upprepa ”receptet” tillräckligt många gånger så att det ”sitter” i bakmärgen.

I morgon bittida, så ska jag fixa en termos med kaffe, några smörgåsar, druvsocker och insulin i en kasse om jag känner mig någorlunda fräsch. Ska inte heller glömma att ta med kameran och mobiltelefonen, för i morgon planerar jag att ta ut Wilma på en femtiomila tripp! Ska bli spännande att se om jag mäktar med att köra så långt på en dag. Orkar jag inte så får jag väl inhysa mig någonstans efter vägen. Blir till att sätta på ”stadskavajen” också. Undrar om jag ska raka mig eller ska jag visa upp mig som den igelkott jag är?

Nu väntar sängen. Godnatt världen!

Inga kommentarer: