07 juli 2008

Ur förrådet

Dagen började en smula segt och efter kaffefrukosten kändes en lätt klåda i kroppen. Dags för en liten utflykt. Bestämde mig för att dra iväg och köpa dricksglas, livrem och kanske ett par nya shorts. Så upp i förrådet där ett par byxor rotades fram. Ett par härligt skrynkliga klassiska chinos från Crafton som passade skapligt på kroppen. Till det vit skjorta och en numera något för stor kavaj i ull. Kavajen av fabrikat Tiklas, köptes på "biståndsloppisen" för en femtiolapp 2006. Byxorna är förmodligen inköpta på Obs i Valbo eller något liknande ställe för tre-fyra hundralappar. När de köptes har jag ingen aning om men med tanke på benvidden så är det nog ett tag sedan. På fötterna svarta strumpor och mina åtta år gamla sandaler från Ecco. Dyra men mycket bra och väl använda. Hemkommen från min inköpsrunda fann jag nedanstående om chinos hos ModeMan.

"Den här säsongen är chinosbyxan hetare än någonsin, chinos är både snyggt och lättburet, ett plagg som alla borde ha i sin garderob. Det är ett säkert köp som håller även i höst. Jag gillar chinos för de passar vid både mer dressade tillfällen och när man vill vara mer avslappnad i sin klädstil. Matcha till kavaj och skjorta eller till en snygg t-shirt. Låt strumporna synas och rulla upp byxbenen för en mer vårig look."

Det känns tryggt att veta att man alltid är moderiktigt klädd. Det gäller bara att spara sina gamla kläder tillräckligt länge. Men jag tror jag skippar det där med att rulla upp byxbenen för en "vårig look". Rullar upp dem gör jag först den dag jag ska vada över ett litet vattendrag.

Det blev inga dricksglas, inget bälte och ej heller några shorts. Men utflykten var bra ändå. Kanske borde jag ha köpt de där randiga strumporna och rullat upp byxbenen trots allt?

3 kommentarer:

stella sweden sa...

näää...du borde inte ha köpt de randiga strumporna eller krullat upp chinosrna...you´r hot som du är!

stella sweden sa...

glömde...jag har börjat modeblogga om frisyrer vett du!

Ulf sa...

stella sweden;
Jag köpte inga strumpor. Sicket fåneri att kavla upp byxbenen. Folk kan ju bli bländade.

Jag ser fram emot nästa kreation :-)