27 januari 2008

Lägenhet - kanske?

Pris:
20 000:-
Månadsavgift:
2.776:-
Visa på karta
Antal rum:
2
Boyta:
55 kvm
Gatuadress:
Tjärngatan 15B
Bostadsform:
Bostadsrätt
Plats:
Vännäs
2:a i vännäs, bottenplan i ett lungt område.
El ingår, bredband finns i huset.

Ny annons på Blocket idag.. Hur jag än vänder mig så har jag rumpan bar känns det som. Snabba ryck och jag är på väg. Jag måste kolla om jag kan flytta utan att få strul med AF och FK. Och om jag vill flytta till Vännäs. Kan jag tänka mig Vännäs, så ska jag skicka en spejare eller två att speja på lägenheten.

Ständigt dessa beslut i livet.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Detta lät som ett betydligt bättre alternativ! Är inte så säker på varken el eller bredband på det förra stället! :-) Å andra sidan kanske du kommer att sakna kakelugnseldandet? Det har en hög mysfaktor om inte annat. *säger hon som slipper vedhuggningen*

*Österbottniskan*

Ulf sa...

Kära Österbottniska;
Är ni vaken så här dags på dygnet? Kakelugn och öppen spis är naturligtvis en mysfaktor men det är inte alla som slipper vedhuggningen :)*lite avis nu*
Jag tycker också att lägenhet är vettigare men är rädd att jag ska känna mig "instängd". Kanske handlar allt bara om vana?
Ha det gott!

Anonym sa...

Jag har för mig att du får lov att gå utanför dörren även i Vännäs, trots att annonsen utlovade ett lugnt område. Så instängd behöver du inte känna dig! :-)
Och visst är jag vaken, måste ju hålla emigranten sällskap, och han går efter svensk tid. Konstaterade att Vännäs ligger norr om Nykarleby, men annars bara tvärs över pölen. Du kan skaffa roddbåt och komma över på kaffe. Lovar att presentera dig för hyresvärdinnan. :-)

*Österbottniskan*

Ulf sa...

Österbottniska;
Ska du tala om "tvärs över pölen"? Du som rundar den varje gång du besöker ert grannland :-)
Ska du flytta eftersom du så gärna vill presentera mig för hyresvärdinnan? Eller försöker du avskräcka mig från att besöka dig? *ler*
Utanför huset ligger en park så från balkongen kan man nog se lite grönska - hoppas jag.

Charlotte sa...

Men gud så billigt. Vi har helt klart valt fel ställe att bo på här...i Malmö får man ge 1 500 000 för en tvåa - om man har tur...

Anders sa...

Nästan oförskämt billigt, tycker jag. För uppvärmningskostnaderna ingår väl? Mitt i centrum och nära till älven. Kan det bli bättre? Dessutom har du den dynamiska och ungdomliga kulturstaden Umeå inom räckhåll när/om du skulle längta efter nya impulser. Du har givit Gästrikland många år utan att få så mycket igen. Varför tveka?
Hälsningar från södern
Anders

Bagarberta sa...

Ska jag ta sparken och spana in adressen?

Tar en tur förbi när jag handlar.

Ulf sa...

Charlotte;
Visst ärt det billigt. Ändå har priserna fördubblats sedan i höstas.

Ulf sa...

Anders;
Värmen ingår:-) T o m hushållselen ingår. Det är billigt. Min tvekan gäller varstnagerst jag vill bo. Men är Vännäs fel så kan jag väl dra vidare? Flytta måste jag i alla fall, förr eller senare.

Ulf sa...

Bagarberta;
Visst. Sparka dig förbi och spana in huset. Lägenheten ligger på första våningen (tror jag)

bagarberta sa...

Såja, nu är det kollat. Men jag tog cykeln. Ska jag svara här eller där?
du vet på det heta stället?

Anders sa...

Jag tycker att Bagarberta ska svara här så att alla får se vad spaningen ledde till. Nu är vi många som är intresserade.
Anders

Ulf sa...

bagarberta;
gör som Anders föreslår. Svara här.

Bagarberta sa...

OK - det är ett stort hyreshus som är plåtbeklätt. Du känner nån som bor i närheten sen tidigare - du vet nog vem? finns persienner i fönstren. Du har nog köksfönstret så du ser vilka som är på ingång.
om du inte suttit på balkongen som är åt andra hållet förstås. Ser fint ut.

Alldels intill är det en jättestor park med skridskois, fotbollsplan och rutchbanor. På sommaren spelar man Klotter i den parken. En lokalt uppfunnen lek, typ kubb fast mycket roligare tycker vi. Då kan man samla tomglas efteråt och få in några kronor :-)

Ulf sa...

Bagarberta;
Tack! Jag mindes tydligen rätt. Huset är plåtbeklätt. Jo det är sant. Jag känner någon som bor i grannuppgången. Jag antar att planlösningarna är likadana. Möjligen är Blocketlägenheten spegelvänd? Vill minnas att det är en äldre fastighet.

Vita sa...

Nämen jädrars - då vi blir vi ju nästan grannar iaf på halvtid...