08 november 2007

Oredan i mitt liv

Bagarberta förlorade sin almanacka tidigare i veckan och jag förlorade åtta år av mitt liv idag. Lätt som en plätt raderas åren 1989 - 1997 bort ur mitt arbetsliv. Idag plockade jag genom mina betyg och gick genom mina anställningar eftersom jag är en sådan person som vill ha ordning och reda i mitt liv. Då inser jag att anställningsintyget från HSB Gävle är puts väck. Jag tror mig minnas att intyget var med mig till Skogsstyrelsen en sväng i höstas. Sedan dess har jag inte sett det. Eller har jag? Var finns det? Kein ahnung. Jag kan inte återfinna det. Det hjälps inte hur jag än letar i mina papper. Borta är det. Något nytt lär jag inte få. HSB har inga uppgifter sparade så långt tillbaka var det svar jag fick på mitt mejl i morse. Vad styrker då mina uppgifter? Intygen över genomförda förvaltningskurser finns kvar förstås. Suck...

Jag vet att jag är en ordentlig gubbe. Det är omständigheterna som ställer till det i mitt liv.

4 kommentarer:

Bagarberta sa...

Du kan få en kopia på nått av mina betyg :-)näe nu ska jag inte va retig.

Sätt dig ner och andas.

Tänk efter vars du sökt jobb.
Du kanske har skickat iväg originalet.

Kan det finnas någon kvar från den tiden som minns dig? Som fortfarande jobbar kvar där?

Stackars dig. Nu är det inte kul.

Hoppas du hittar betyget.

Kram

Ulf sa...

Bagarberta
Vi har bytt lönesystem och löneoperatör under den senaste 10-års perioden så det finns inget sparat längre tillbaka. Så är det.

Det finns värre saker i livet än ett bortslarvat papper. Sådana saker som ett inrutat och planerat liv i en kalender t.ex. :-) Jag tar kramen men avstår från betygskopian (skulle få svårt med andningen när jag ska förklara namn- och könsbyte).
Skickade tre ansökningar idag men papperet låg inte där.
Livet går vidare :-)

Ia sa...

Så kan det väl inte vara?

Ulf sa...

Ia
Det svar jag fick från HSB var att inga uppgifter finns sparade så långt tillbaka. Kanske var han som svarade "bara lat och bekväm"?