16 juli 2007

Arboga?

Tack, Retstickan! För ett ögonblick fick du mig att sluta ögonen och se en inre syn av hur jag vill att det ska vara i omgivningarna. Nu förstår jag att jag vill att landskapet ska se ut som det mälarlandskap där jag växte upp innan jag lämnade Svealand för Norrland.*ler*

En tanke slog mig. Arboga! En liten stad "mitt i smeten". Fann en 2-rums insatslägenhet för 15.000 kr och en månadsavgift på 2.752 kr på Blocket. Helt överkomligt. Hur ser det ut på arbetsmarknaden om jag sätter på mig sjumilastövlarna?

Från Arboga är kan jag arbeta i Arboga, Hallstahammar, Surahammar, Köping, Kungsör, Västerås, Eskilstuna och Örebro. 917 lediga jobb fanns det i dessa kommuner!

Sett ur arbetsmarknadssynpunkt, klimatet och priset för bostaden talar allt för Arboga. Men vill jag verkligen återvända till uppväxtens Mälardal? Tror jag blir tokig på all "tänk" jag hemfaller åt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

..Ofta är ju den första känslan man får den rätta...det kallas intution vännen...*S*...och du både män och kvinnor har den..ler!
Retstickan

Ulf sa...

Det har varit för mycket tankar kring ditt och datt den senaste tiden. För mycket för att jag ska våga lita på "intuitionen". *ler*

Anonym sa...

Huvudsaken är ju att du följer ditt hjärta..kalla det sedan vad du vill...ler stort!
Retstickan

Ulf sa...

*skrattar* Ska jag fälja mitt hjärta? Då går jag med säkerhet vilse *ler*